Participatieavond op 27 juni a.s.

Geplaatst op 21-06-2019

Aan de noordzijde van Oost- Souburg, nabij Groot Abeele, wordt verder gebouwd aan de volgende fase van “Souburg Noord”. In totaal zullen er op termijn in fase 2, 68 woningen en 14 appartementen worden gebouwd. De typisch dorpse gemoedelijkheid en het kleinschalige karakter van Oost-Souburg staat centraal in het plan met ruimte voor groen en diversiteit in zowel woningen als bewoners.

Om de ontwikkeling van het plan zoveel als mogelijk aan te laten sluiten bij eventuele wensen van geïnteresseerden, wordt er op 27 juni 2019, van 19.00 uur tot 21.00 uur in Wijkcentrum, Nagelenburgsingel 2, 438kk Oost-Souburg, door de gemeente Vlissingen, in samenwerking met de ontwikkelaars, een tweede participatieavond georganiseerd waarbij de plannen worden gepresenteerd van fase 2. Tijdens deze inloopbijeenkomst is er volop ruimte voor u om vragen te stellen en mee te denken en te praten over de invulling van deze fase van de nieuwe wijk.  

Fase 2 wordt in de komende jaren gebouwd in samenwerking met ontwikkelaars AM Zeeland en Marsaki. Er komen verschillende type woningen, zoals twee-onder-een kap woningen, gezinswoningen, levensloopbestendige woningen, appartementen, waterwoningen en worden er vrije kavels uitgegeven, waar u zelf een woning kan bouwen.

Wij zien u graag op donderdag 27 juni!

  • Participatieavond op 27 juni a.s.

“Souburg Noord, natuurlijk wonen”

Contactpersonen Souburg Noord

Ben de Weerd
Makelaar

Ben de Weerd