Participatie

Om de ontwikkeling van het plan, Souburg-Noord, zoveel als mogelijk aan te laten sluiten bij wensen van geïnteresseerden worden verschillende participatieavonden gehouden. Tijdens deze inloopbijeenkomsten is er volop ruimte om vragen te stellen en mee te denken over de invulling van deze fase van de nieuwe wijk. In deze fase zullen 68 woningen (twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen, waterwoningen en vrije kavels) en 14 appartementen ontwikkeld worden.

In verschillende stadiums van de ontwikkeling worden deze bijeenkomsten georganiseerd, momenteel hebben er twee plaats gevonden. Tijdens de eerste bijeenkomst is informatie gegeven over de algemene uitwerking van het plan. Op de tweede bijeenkomst zijn de woningen gepresenteerd, waar zowel door omwonende als geïnteresseerden positief op gereageerd werd. In onderstaande galerij zijn de gepresenteerde beelden terug te vinden. Aan de hand van deze inloopbijeenkomst zullen de plannen verder uitgewerkt worden.

In onderstaande lijst zijn de gepresenteerde beelden te downloaden per type woning. Aan de hand van deze inloopbijeenkomst zullen de plannen verder uitgewerkt worden.

Een derde participatie avond zal in de tweede helft van 2019 plaatsvinden. Heeft u interesse? Dan kunt u zich hier aanmelden om op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen van Souburg Noord.

Souburg Noord Oost-Souburg
  • Souburg Noord omgeving
  • Souburg Noord omgeving
  • Souburg Noord omgeving
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Souburg Noord, natuurlijk wonen”

Contactpersonen Souburg Noord

Ben de Weerd
Makelaar

Ben de Weerd